The team | View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Sep 22, 2017 8:43 pm



Reply to topic  [ 3 posts ] 
 error message when posting - debug error 
Author Message

Joined: Fri May 16, 2008 2:25 pm
Posts: 1102
Location: Suffolk, UK
Post error message when posting - debug error
For the last couple of days, whenever I post a reply it takes longer than usual to turnover and then presents me with an error screen saying something about a debug error.
Sorry I can't remember the exact wording, but if it does it again when I submit this I'll try to do a screengrab of it. The posts go through okay though. Is this just me?
Pete

EDIT: I didn't get the error that time ... maybe it's only when I reply to a post rather than creating a new topic?


Thu Oct 30, 2008 5:31 pm
Profile WWW
Site Admin

Joined: Mon Oct 29, 2007 4:06 pm
Posts: 4473
Location: Islington, London UK
Post 
I have had it several times, too. It's an error that frequently appeared when the board was new and has recently poppoed up again. I'll try to find out if anyone know how to deal with it.

_________________
51º33'07"N x 0º07'21"W
43m (142 feet) ASL


Fri Oct 31, 2008 5:08 pm
Profile
User avatar

Joined: Tue Oct 30, 2007 5:52 pm
Posts: 219
Location: Saffron Walden, Essex, UK
Post 
I have also had this several times in the last week or two and again just now, but I think the messages have always gone through


Mon Nov 03, 2008 8:38 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.